Berat Mata Memandang Berat Lagi Blog Ni Nak Loading....huhu


aku rasa bukan aku sorang je la perasan kan...korang2 sume pun mesti lagi perasan hehe

betapa seksinya nak tunggu blog ni loading...tu guna streamyx tu..sesapa yg guna dialup ke wireless broadband ke maybe lagi slow kot..

so disebabkan itu terpaksa la aku kurang kan apa2 yg patut...termasukla list blog kat sebelah ni..
kalau boleh mmg nak letak semua tapi sbb byk sgt..aku kurangkan je la sampai top 25 based on latest update...sesapa yg selalu update tu ada la kat atas sentiasa...

kalau yg tak update tu mmg tenggelam lah..post pun aku dah kurang kan dari 15 sampai 5 je
sebenarnya aku kalau boleh mmg nak letak sume dlm satu page pun...senang nak refer balik

tapi nak buek camno..aku pun menumpang je kan...

14 comments:

Luth Textile said...

ok je bang

Jard The Great said...

siannya.. ahaha

zamz said...

luth dah buang byk benda baru ok...kalau tak mmg slow

zamz said...

jard perasaan kasihan anda amat dihargai haha

Tirana said...

Zamz..saya pun dah buang banyak widget. Letak yang mana penting aje. Blog list pun saya tak letak sebab saya monitor semua blog yang saya ikut guna google reader.. Bendar free mesti ada kekurangannya kan. Kalau nak laju kena beli domain sendiri la kot..hehehe

iEn said...

blog ien pon terpaksa kene kurangkan.. pc mmg slow (RAM rendah), tenet lak kejap laju kejap pelan. huhu!

Muhammad said...

An Invitation -
Yoyooh.com Blogger Awards Night

Salam
Anda telah dijemput ke Majlis yoyoo.com Awards Night .

Utk makluman lanjut sila ke

yoyooh.com.


Terima Kasih

meo188 said...

ok je saye guna berokband celcom.

awak nampak biru :p

aZuRa AhMaD said...

line internet mmg slow sbb ada gangguan....

Zamz said...

tirana nak beli domain dgn nak bayar server yg malas tu hehe

Zamz said...

betul tu ien..tenet ni selalu pelan je..hampess

Zamz said...

ok muhammad tq

Zamz said...

meo ok ek ...biru ke kelabu nih

Zamz said...

gangguan apa tu zura..lain macam je bunyi nya hehe

Post a Comment