Minum2 kat coffee bean ampang..tak ramai org siot

16 comments:

Mr. Azman @ Kreuger said...

zamz.. mahai giler p minum kat starbuck beb... tak tertelan kalau aku beb.

mau berpeluh mase nak bayar nih~

zamz said...

mr azman..aircond dia kuat la kat situ..takde la berpeluh hehe

sebenarnya kat coffee bean bukan starbuck

xiiinam said...

...aku bancuh kopi kat dapur aku je...he..he..

zamz said...

rumah kat mana..bagi alamat lain kali kitorang gi rumah je hehe

meo188 said...

uiks, siap tngkap gambar resit jg... huhuhuhu :p

Zamz said...

haha kebetulan la meo ada kat situ hehe

zamspotte said...

Seb baik aku takbley minum banyak kopi

Zamz said...

coffee bean tu coklat pun ada

aku pun suka coklat je lebih hehe

IxoR@ said...

lama dah tak lepaking di coffee bean...selalunya ke starbuck je...

nofeel said...

fuyoh2.. harga dia.,,
dasyat seyh,,,
diri ini x pernah mnum kat situ,,,
nih dekat ngn simpang 4 yang ade bank2 tu..
haha.. klu straight agi leh gi carefour..
ke tempat laen.. lolx..

Zamz said...

nofeel kat ampang point tu..

dulu oppositenya ada kedai honda skrg dah jadi old town..sbb tu la agaknya kurang org dah..kopitiam tu lagi murah kan

Zamz said...

ixora sekali sekala boleh la..kalau selalu boleh botak kepala hehe

MakanMalaya said...

fuyioooooo orang kaya je minum kat sini. hehe

Zamz said...

haha sekali sekala apa salahnya..asik makan kat pekan lama je...

::AnEp:: said...

my be x sedap kot..ahakz..
xpon mahal..biar murah..jimat ckitt..
sedap lak tue..

Zamz said...

emm sekali sekala je anep nak try

Post a Comment