Ni Baru Betul2 Cost Cutting hahahaha



ni baru betul2 cost saving hahaha kelakar betul..kalah air asia

5 comments:

myadlan said...

kalau aku, memang tak naik la kapal terbang ni. hehe

DaliaLiyana said...

hahaha..mmg kelakar...bagi FREE pun tak nak...hehhee...

Jard The Great said...

ahahaha.. siot!

zamz said...

myadlan..kalau taknak pakai seatbelt murah sikit hahaha...ada la option utk org yg nak berjimat hihi

zamz said...

dalialiyana tak nak ke hehe..

kat bawah ni dalam kereta ada seatbelt pun org taknak pakai..

kalau accident kat atas kapal terbang tu pakai seatbelt ke tak pakai pun sama je kot

Post a Comment