Yoyooh.Com Presents Bloggers Got Talent & Awards Show

malam ni ada yoyooh.com bloggers got talent and awards show kat restoran nelayan titiwangsa.

sayangnya aku tak dapat pegi sbb hal keluarga.

kalau tak, bleh la aku mengglamerkan diri yg tak glamer nih muahahah.

apa2 pun tahniah kpd yoyooh.com yg organise this event. maybe this event can be organised annually dan lagi ramai blogger yg join.

16 comments:

zamspotte said...

beshnyer...

::AnEp:: said...

lol...best tue..tp syg nyer..xdpt pergi..huhu

meo188 said...

erm... baru tau. sye dah blik kg kat ipoh dah nie... huhuhuhu

KNizam said...

wahhhhhh tahniah zamz. dgr cerita zamzon menang malam ni. tu undi setakat 20 minit tadi la. hehe :)

IxoR@ said...

Wah..cam ne nak join event cam ni....?

Tak de geng la....

Farah Amin said...

wah bloggers got talent? :o

Zamz said...

zamspotte mmg best kan ada event camni

Zamz said...

meo balik ipoh jumpa awek ek hehe

Zamz said...

tula anep tak dpt pegila...anak2 ni nak letak mana plak haha

Zamz said...

over sungguh knizam hahaha

Zamz said...

ixora lain tahun la boleh joint...

Zamz said...

farah ada 2 category..click la kat gambar banner tu

aien~s corner said...

hm bez tp jao nk g.. :)

Zamz said...

mmg best aien..takpe nanti2 buat kat tempat aein bolehla join plak

zamspotte said...

nak join jugak.. nanti ajak eh??

zamz said...

zamspotte nanti blehla masuk forum yoyooh tu..nanti diorang invite

Post a Comment