PM Umum 11 Berita Gembira Untuk Rakyat : Antaranya 20% Diskaun Lebuhraya Bertol


emm yg aku rasa ada implication dlm hidup aku skrg ni tol lebuhraya lah..cuma tak sure plak camana diorang nak implement ..since dia mention org yg selalu guna tol utk ke tempat kerja je

8 comments:

iEn said...

awat xdiskaun tol kat semuaa lokasi.. uwaaa!

Zamz said...

hehe ien datang la dok kl nih..hehe

::AnEp:: said...

betol..diskaun la ckit..

meo188 said...

amanah saham 1malaysia tue... sgt best!

Zamz said...

anep..rasanya mungkin utk seluruh negara kot..tapi kat hiway2 bertol yg org guna utk pegi keja..cam jambatan pulau pinang tu..agaknya lah

Zamz said...

meo best ke amanah saham 1malaysia..harap2nya diorang adalah buat amanah saham ikut syariah

yazid said...

ni gula2 tok jib pasal nak sejukkan org pasal ppmsi ker zamz.. :)

Zamz said...

takde kena mengena kot..isu tu ada yg suka ada yg tak suka..so doesnt matter la kan..

tak tau la isu lain lagi

Post a Comment