Cikgu Paksa Pelajar Hisap 42 Batang Rokok Sebagai Hukuman

adehh sure panas cikgu nih..

maybe rasa frustrated cuma kekadang takleh terlalu emosional kot..

25 comments:

zamspotte said...

ala... zaman kita sekolah dulu pun slalu kena hukum camni... Tak kena masuk surat khabar pun....

Zamz said...

aku skolah dulu pun ada gak budak2 yg muka innocent gile tapi isap rokok..cuma takde la kena hukum isap rokok 42 batang..hehe

Jard The Great said...

uish.. dasyat. huhu

Tirana said...

Nak sangat hisap rokok, lain kali bagi dia hisap 100 batang sekali gus..biar berasap otak..hehehe..

LuVidA^^ said...

bes tu...okok cekgu supply ke beli sndri?
huhukk

DaliaLiyana said...

ee..nape bg hukuman tu...?
kan byklagi hukuman lain..cam menggalakkan je..

Luth Textile said...

puas hati, nak isap sangat..

Anonymous said...

ni aku risau nie..
aku warden asrma...
naik pn bising, x naik pn bising..
2 ari lepas emak student call, marah2 sbb dia kata anak dia da pandai smoking sbb blaja sini..

mgu sblm tu aku way spot cek pn kene marah

Chekgu BaniHassim said...

erm...
saje je la nih...
telur sebijik, kdg2 riuh skampung...

kucingorengemok said...

kesian cikgu, agaknya tu budak ke 42 dia tangkap dlm 1 minggu... kalau buat analisa agaknya ramai tak cikgu kena darah tinggi zaman skrg ni

imHepPie said...

salam..
mmg ar bdk2 tu ptut dhukum tpi xpatot la smpai cmtu skali truk gile..

cekgu nih cube pikir kalo ank dia kena cmtuh gk x ke bengang..

**seb bek ajo dak praskola je hik3..insyaallah xde kot yg smoking lgi wahaha...

imanshah said...

aku cg disiplin gak..tapi patut2 lah..sebatang dua tu ok lah.haha

aRien de GreaT said...

uiii...hmm..ni mcm cikgu ni dh terlampau geram nih..yela...mgkin budak tu degil sgt..budak2 sekarang..fham2 la..last2 xpsal2 cikgu tu emo..hmm..hbisla cikgu tu

Zamz said...

arien tak tau la abis ke tak..tunggu dan lihat je..terlampau syg kot tu yg emo tuh

Zamz said...

imanshah sbtg dua ek hehe

Zamz said...

imheppie dak prasekolah ok lagi comel2 je kan

Zamz said...

kucinggorenggemok..zaman skrg ni mmg byk penyakit..bukan cikgu je org lain pun haha

Zamz said...

chekgu bh biasala berita sensasi huhu

Zamz said...

anon kalau nak ikut org marah sume pun ada org marah..susah nak puaskan hati sume org yg penting nya buat benda yg betul...biar kena marah pun takpe berbaloi la sikit kan dari kena marah sbb buat benda tak betul

Zamz said...

luth setahun budak tu tak isap rokok pasnih haha

Zamz said...

dalialiyana..emo la kot bukan la menggalakkan tak tau la kalau budak tu tak paham kan

Zamz said...

luvida byk tu 42 btg...tak tau la budak tu punya stok byk sgt kot..

Zamz said...

tirana..berasap plak kepala cikgu tu pasnih huhu

Zamz said...

jard ada berani mau try hehe

AHMAD HELMI said...

aku bace berita ni dlm paper kat india wey..aku skang study kat india..

Post a Comment