G.I. Joe: The Rise of Cobra



Lepas Transformer, Ice Age, Harry Potter next week cite GI Joe plak kat cinema..mcm best gak cite nih..di samping cite Setem oleh Afdlin yg baru start ditayangkan..

7 comments:

zureen @ mama said...

Cerita macamni best tengok di cinema..baru syokk(sbb sound system best sikit).Tapi kalau tgk VCD kat umah..he3(faham2 ajelah..)

din3187 said...

wah..bez2...tiga2 citer tu saya dah tengok...tunggu masa nak tgk citer GI Joe pulak.. :)

Zamz said...

betul tu zureen..cite action pack mmg tgk wayang gak best..kalau tgk vcd kat rumah kekadang bleh tetido hehe

Zamz said...

din3187 tiga2 dah tgk ek..aku belum tgk lagi ice age sbb clash plak dgn bowling siang tadi..tapi my other half cakap best lagi kelakar dari sebelum nih..takpe nanti donlod je lah yg tu hehe

intan.dayana said...

Ok.mmg nak tgk cite ni.dlm perancangan.

is said...

berderet2 je cite skang ni...banyak jugak yang best2 :)

Luth Textile said...

bang.. mmg best.. i like..

Post a Comment