Kanak2 Lelaki 11 Tahun Mangsa Keenam H1N1 di Msia

dah 6 org meninggal kat Msia ni kan..makin ramai plak..

17 comments:

::AnEp:: said...

hmm..riso nyer..

olin said...

hisy, banyak penyakit pelik2 dah skrg nih. yang xjumpa2 ubatnya plak tuh..

IxoR@ said...

risau risau...adikku dah berminggu demam. Gi klinik katanya demam biasa...bg ubat...pun tak elok2..risau rasanya. Puas dah bebel...katanya klinik dah buat ujian...ok...tapi kenapalah demam tak elok2....

Risau....

intan.dayana said...

hmm..skang mcm makin susah plak nk kesan H1N1.apekah langkah yang sepatutnya kita ambil?haaa!

meo188 said...

H1N1 sgt jahat!!!

AziS said...

tapi kenapa kerajaan masih cakap keadaan terkawal??? sampai jumlah kematian meningkat angka berapa?

zamspotte said...

mari kita pakai topeng sesama

Zamz said...

zamspotte..dlm keadaan camni pun tak ramai org pakai topeng..sume nak kontrol hensem dgn ayu hehe

Zamz said...

azis..karang cakap tak terkawal ramai plak yg kecoh kot..ntah la susah nak balance kan

Zamz said...

meo setujuk..hehe

Zamz said...

intan kita makan sayur bebanyak..jaga kesihatan diri..jgn keluar tempat awam sgt

Zamz said...

ixora..musim kot skrg ni ramai yg demam

Zamz said...

olin..yg ni ada ubat kot..kerajaan dah order dari who kan

Zamz said...

anep riso jgn tak riso

iEn said...

kena cucikan diri selalu.. hurrm.. risonyee.

Zamz said...

emm cuci jgn tak cuci

Ross Safina Hor said...

Salam...

PENGEDAR PROTECUR-100 DIPERLUKAN DISELURUH ASIA...

Tahukah anda bagaimana untuk mencegah H1N1???
Insyaallah…PROTECUR-100 dapat membantu untuk mencegah wabak yang semakin mengganas menyerang kita semua. Produk kami adalah semulajadi dan ia juga boleh dikatakan anugerah daripada ALLAH SWT kepada hamba-hambanya apabila kita ditimpa masalah begini.

Marilah bersama-sama kita memeranginya tanpa keluhan dan putus asa. Ia menyerang tanpa mengira usia, warna kulit, tanpa belas kasihan(no mercy) dan tanpa memberi amaran. Kini virus H1N1 ini berada dimana-mana untuk memusnahkan kehidupan kita.

Jangan teragak-agak untuk mencuba penawar ini sebelum kita diseranginya.
MENCEGAH LEBIH BAIK DARI MERAWAT…

Hanya RM 38 sahaja sebotol dan tak rugi untuk mencubanya demi keselamatan diri sendiri dan keluarga tersayang.PROTECUR-100 juga dapat membantu pesakit-pesakit yang mengalami masalah:

Kencing Manis
Gaut
Buasir
Penyakit Kelamin
Sinus
Tekanan Darah Tinggi
Obesiti
Penyakit Kulit
Keputihan bagi wanita
Tahap Ketahanan Badan Rendah
HIV Positif
Batuk
Demam
Selsema
Tonsil atau Sakit Kerongkong)
Radang Sendi
Sakit Urat
Jerawat/Jeragat

Hubungi ajen-ajen yang tertera didalam blog saya atau anda boleh terus menghubungi saya untuk sebarang pertanyaan.
(Ross +6012 4102368 / Mikhail +6012 4839622)

PENGEDAR DIPERLUKAN DISELURUH MALAYSIA.

http://www.protecur.com/

Wasalam…

Post a Comment