New Astro Sports Package Effective August 09

new sport rates
adeh naik lagi astro subscription rates nih..diorang ni mmg sesuka hati je naikkan harga kan
tak penah nya nak turun..service sama je..

channel golf tu haram aku tak penah tgk pun..tapi kena bayar gak..takleh ke diorang asingkan package utk golf tuh..isk ni rasa nak terminate je astro nih..grrrr

27 comments:

Anonymous said...

aku ingat nak kurangkan subscription ke basic je dulu... once internet line dah power (ntah bile) abis la Astro akan kehilangan ramai custy mcm aku hehe... 9600

ezany said...

mengong punye astro.. mentang2 la bola sepak musim baru nak mula dah.. ade gak aku unsubscribe ni.. :'(

ezzati said...

dunia dh maju..mstila makin naik bkn makin turun..barula kemajuan namanyeeee..hehe..

p/s: senang wat parabola sendirik..

MakanMalaya said...

aku dah revise from rm100++ pakej ke rm70 adjer. haha puas hati aku

Siti R said...

What the heck!! Nampak gaya Astro kena tukar tagline dia drp "Making Your Life Richer" kpd "Making your Life Poorer"

mrkay said...

Ergh! aku baru plan nak pasang astro lepas kawen neh.. adoih...

olin said...

hmm.. betul2.. harga naik, service camtu jugak. asal hujan je, xde coverage dah..huhu~

Bapak said...

aku pun plan nak buang mana2 pakej. kalu lah leh buang pakej basic kan best...

Zamz said...

bapak alang2 pakej basic kita tgk rtm tv3 pun ok hehe

Zamz said...

tul tu olin..ujan lebat je..kira burn la apa yg kita bayar kan

Zamz said...

mrkay..baru kawin layan je laa hehe

Zamz said...

siti r ...mcm kena je hehe

Zamz said...

makan malaya terus tukar ek...

Zamz said...

zati layan tv biasa je la lepas ni..parabola illegal maa hehe

Zamz said...

ezany tula..baru je nak start bola kan..timing baik betul hehe

Zamz said...

agen 9600 kita tunggu project High Speed Broadband la nanti..leh tgk tv kat internet jee

kucingorengemok said...

kos naik kononnya epl tu mahal, sampai $12? patut buat 1 channel bola je... org minat bola langgan lah, org lain takyah... saja nak kaut untung kan

imHepPie said...

huisshhh...
ape da mahal gile neh..
kene kensel la cmnih huuuuu

Encik Azizan said...

tu la psl bro..channel golf cm hampeh..dah ad channel tu tp live golf bt kt channel len..cm mengom astro..

Zamz said...

kucinggorenggemuk..betul gak kan camtu..

Zamz said...

imheppie..harap2nya tak jadi la naik..

Zamz said...

azizan tu la pasal..premier league pun seminggu sekali je live..bukannya tiap2 ari

hazman aka species1980 said...

ini yang buat aku nak amik basic package jee....

Zamz said...

emm ok gak tu hazman cuma takleh layan sport je lah

LuVidA^^ said...

yey suke!
bia abah x tgk cenel sport da.
:D

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室

揚州炒飯Penny said...

徵信社,徵信,徵信,徵信社,外遇,尋人,徵信公司,徵信,抓姦,徵信,徵信社,徵信,抓姦,抓姦,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信社,抓姦,徵信,外遇,徵信社,,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信社,徵信社,徵信,錄音,背叛,商標,商標,GPS,離婚

Post a Comment