Salam Pagi Sabtu

salam dan selamat berhujung minggu

Nampaknya 15 org dah meninggal disebabkan H1N1, maksudnya makin serious lah
kalau nak dibandingkan dgn virus sebelum ni mcm virus nipah, selsema burung tak la seserius skrg...kalau nak baca pasal H1N1 lagi korang boleh cuba baca kat blog drazwan nih

pasal penjualan arak ni pun tak puas sgt bila kedai cam 7-eleven yg kita selalu pegi pun ada jual arak..maksudnya senang sgt nak beli. kalau dulu even kat shopping complex besar2 pun arak2 ni diletakkan di tempat khas dan bukan senang la org nak beli. skrg ni letak kat tempat biasa je pun sama dgn minuman2 lain.

tak tau lah apa nak jadi lagi lepas ni kan....

2 comments:

ezany said...

harap2 cpt la wabak h1n1 ni terhapus.. mmg dah tahap serius sgt skang ni..

klu jual arak tu kena dpt kerjasama dr pihak yg jual tu ler.. jual kat sape yg boleh beli jer..

LuVidA^^ said...

bile la h1n1 ni nk ilang..huhukk..
asal kne flu je ase tatot. hee :P

arak ngn okok x yh jual agi la...eee..degil tau!~
llalalallaa...

Post a Comment