Jom bowling pepagi

20 comments:

IxoR@ said...

Games kat mana ni?

Lama dah ixora tak menghayun bola bowling tu...rasa geram je tgk picture ni...

Tournament dgn officemate ke zamz?

ezany said...

aku xreti main bowling.. keh keh..

sitekateki | dD said...

bestnya main bowling...
dd suka sangat...

imHepPie said...

waa cayalah..
tpi nih musti kalah kan hik3..

azizan4444 said...

da lame x men.rindu nk dpt strike...hehe

RobinHood said...

wah...
pagi pagi dah bowling...
best best...

xiiinam said...

Berapa kali strike?


He..he..

cklah selalu belasah di Ipoh Parade atau Jusco Kinta City....

olin said...

dah lama aku xmain bowling... rindu!

.:Mas Ayu @ Minah Kiwi:. said...

main kat mana tue???

imanshah said...

Sapa juara longkang??

Zamz said...

ixora game kat berjaya times square sebenarnya

Zamz said...

ezany baling je..paling teruk pun masuk longkang je hehe

Zamz said...

dd suka ek..lain kali bleh buat bloggers bowling

Zamz said...

imheppie mana tau nih ada main sekali ke hehe

Zamz said...

en azizan rindu nak strike ek..aku takde la rindu sgt sbb dah selalu strike muahahaha

Zamz said...

robinhood mmg best cuma second game jari aku dah injured la plak

Zamz said...

xiinam tak tau la berapa kali...banyak kot haha

Zamz said...

olin bleh la buat bloggers bowling

Zamz said...

minah kiwi kat berjaya times square

Zamz said...

imanshah tak tau la sapa juara longkang bukan aku laa hehe

Post a Comment