Teka-Teki Untuk Release Tensen

dah penat2 keja sure rasa nak relax sikit kan...baca la teka teki ni...harap2 leh release sikit tension tuh!!


1. Teka-teki : hitam dan berpeluh...huh...ape tu?

Jawapan :SEMUT HITAM NGAH BERJOGING..hahahahah


2. Teka-teki : ape kah benda nyer, bila masuk bentuk segitiga....tapi bila keluar bergulung-gulung?

Jawapan :SELUAR DALAM laaa.....huahahahaha....lawak nyer....


3. Teka-teki : dalam banyak-banyak kotak, kotak ape yg tak leh diangkat?

Jawapan : KOTAK PENALTI....kuang kuang kuang!!!


4. Teka-teki : kenapa penggali kubur, bila dia gali kubur tak pakai selipar?

Jawapan :ape la korang ni...tak terror langsung...selipar mana boleh buat gali lubang...of course la penggali kubur tu pakai cangkul kalau nak gali nyer :)


5. Teka-teki : bulu bertemu bulu... kulit bertemu kulit... makin tambah rapat makin nikmat rasanyer...

Jawapan : MATA lah jawapan nyer...ngah tension tak leh pikir pasal hal lucah tau!!


6. Teka-teki : dlm bnyk2 kera, kera ape yg pandai menaip?

Jawapan : KERANI...........huahahahahauahuahuahua.............mau bengang kerani-kerani sedunia nih!!


dah lama aku tak baca teka teki nih....dah lupa plak jawapan dia haha

18 comments:

LuVidA^^ said...

huahua....lyn gak la....
yg lucah no 5 tu..ida x pk pape ok :P

dins said...

zamz : yg #5 tu cam siot...ehehe

ezany said...

isk.. dah ade jawapan lak.. baru nak jawap.. keh keh..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

hanye tahu jawapan ke 3 aje. yg lain. yang adooooooooooooo~

ezzati said...

teka teki..sukaaa :)

p/s:ingatkan nk bg teka teki pstu dpt adiah..huhu..

kucingorengemok said...

hahahaha... lawak darjah 2, tapi best!

MiSs RaRa said...

bg ar lg teka teki ;p

MiSs RaRa said...

bg ar lg teka teki ;p

IxoR@ said...

zamz...nak jawap soklan teka teki ni pun macam tension je rasa...cam ne?

Zamz said...

ida..kalau tak pk apa2 mesti tak pk yg no 5 tu lucah kan hahaa

Zamz said...

dins aku inesen hahaha

Zamz said...

cet ezany nanti aku bagi yg takde jawapan punya

Zamz said...

miss lolly pandainyee

Zamz said...

zati yg ni dah ada jawapan patutnya org yg bagi teka teki yg dpt hadiah haha

Zamz said...

kucinggorenggemok darjah 2 ek hehe

Zamz said...

nantila miss rara byk lagi teka teki teka tekok cuma tak ingat je hehe

Zamz said...

ixora stress ke..lain kali jgn baca soklan baca je jawapan terus hihi

aRien de GreaT said...

~tekateki ni tym arien skolah mngengah dulu pun pnh org tya cmni..hehehehee....tingat lak zaman skolah..

Post a Comment