Kembali Bekerja...

isk kejap sungguh rasanya cuti....aritu sebelum raya rasa macam lama je aku cuti kali ni sampai 2 minggu..pejam celik dah abis pun...

esok dah start keja balik...huhu

ni rasa nak amik cuti lagi nih..

tapi cuti2 pun entry tak byk gak..ntah kenapa mood raya kot menyebabkan aku rasa malas je nak berblogging...nak jenjalan blog pun takde mood..tapi nanti aku cuba balas balik kunjungan korang ek...

since musim raya ada lagi..layan la lagu kesukaan aku nih..dari m nasir..salam dunia


4 comments:

Idalara said...

salam zamz
wah braya sakan..lamanya cuti..tu yg mood nk keja tu kurang.
idalara ni 4 hariraya dah mula keja...nak buat mcmne..cuti dah tinggal sikit..kot2 nak amik cuti lama nanti susah lak cuti dah tkde..
apa2pun muga zamz kembali ceria nak memulakan keja..

ezzati said...

aar..smela mud raya..mls nk jln2 blog org...huhu

zamdotcom said...

aku ingatkan aku sorang je yg ada penyakit mcm ko
^^ keh keh
apo nak buat..cuti kena simpan sket utk raya haji lak..hehe

p/s: rindunya ketupat

chekgu BaniHassim said...

salam bermalas-malasan...
huhu

Post a Comment