Its Monday Again..Have A Great Week Ahead...


hemm kejap sangat lah rasanya weekend nih..
baru 2 hari lepas excited je dah nak hari sabtu..tapi esok pagi dah nak pi keja balik

aku betul2 amik kesempatan weekend nih...cuti dari segala benda..blog pun tak update hahaha

tapi esok kena sambung balik pening2 lalat, rasa tak cukup tido, stress etc...pheewwhh

nampaknya musim tak sihat dah melanda rumah aku..starting with my eldest..dah adik yg dua org tu pun berjangkit gak..

so dah 2 kali la aku berulang ke klinik..tapi nampak klinik macam kosong je this time around..not as bad as h1n1 time aritu which klinik memanjang penuh je

harap2nya second wave of h1n1 yg diorang dok war2kan tu takdela menjadi..kalau jadi sure penuh balik la klinik2 kan..

so dah monday pun nih...hv a great week ahead!!!


6 comments:

farenova said...

i hate monday as wellll..bohsan yang amat nak gie keje esok.........

Idalara said...

bila tiba weekend kwn2 opis sume suke..sy sering cakap..isnin hingga ahad tiada bezanya bg sy..rutin hidup tetap sama..weekend tetap keja juga..cuma sesekali je bila balik kg baru rasa seronok sgt..so monday dah datang semula..n lima hari sekejap je nnti..dah sampai weekend semula..

mudah2an anak2 cepat sembuh..

intan.dayana said...

yey! suka hari apa2 pOn.xkesah sbb tgh cuti.hehehe.jangan jeles ye zamz..sile kerja dengan sungguh2.hiks!

Zamz said...

farenova..dah lepas pun monday hehe

Zamz said...

tq idalara

Zamz said...

wah intan dayana nak cuti ek...bestnya

Post a Comment