Senyum Kambing: Banjir Sana Sini Warga Afrika di Malaysia

aku perasan gak keadaan nih di mana diorang ni makin ramai...

baru2 ni aku hampir terlanggar sorang kat rumah aku sebab dia dgn selambanya melintas jalan ikut suka hati waktu malam..nasib baikla mata aku nampak bayang orang melintas..kalau tak naya je..

sebelum ni pun aku penah gi wedding sorang kawan my the other half..masa sampai tu tgk org2 yg kat wedding tu pun cam tercengang2 je tgk pengantin..aku pun cam pelik gak tgk geng2 diorang ada kat situ..rupanya minah tu kawin dgn salah sorang dari org afrika tu..

so masa wedding tu bukan takat pengantin je jadi tumpuan..geng2 diorang pun jadi bahan tontonan jugak..haha yela pelik plak rasa tgk diorang dgn siap pakai baju melayu kat majlis kawin org melayu kan hehe

tapi kalau yg baik kira ok la kan...yg tak baik yg susahnya...

6 comments:

cik EPAL said...

dulu salu layan mr potato ni..hehe..
klik iklan nuffnang anda ;)

ezzati said...

x brape suka la durang ni..kecohhh

Zura said...

mmg pun ramai sgt warga afrika skrg nie..kite warga malaysia plak naik segan ngan drg nie...klik disney sekali...:D

Zamz said...

tq cik epal

Zamz said...

haha zati ramai yg kawin dgn diorang ni dulu mula2 mmg tak suka kat diorang hikhik

Zamz said...

zura apsal plak nak naik segan

Post a Comment