2009 Pergi Tak Kembali...


pejam celik pejam celik tahun 2009 dah sampai ke penghujung...rasa sekejap sgt tahun 2009 nih

tentunya tahun 2009 merakamkan mcm2 cerita...dari yg personal sampai lah ke masalah dunia..

yg leganya nampak keadaan ekonomi dunia semakin baik..even kat msia pun

tapi dlm tu byk plak masalah lain kat msia ni kan...

masalah politik yg tak abis2...rasa letih dah nak baca cite politik nih...takde the end ke..hehe

kadar jenayah yg tiap2 ari kita baca kat paper..tu pun yg dilaporkan..yg tak masuk tak tau la byk mana kan...

tapi skrg ni ada la rasa lega sikit sbb polis pun selalu buat rondaan dan dah ada setup mcm booth kat merata2 tempat...at least public rasa selamat sikit lah

kekadang terasa kita ni terlalu kecik utk pikir masalah dunia maupun masalah negara..mcm takde impact pun...tapi kalau sume org pikir mcm tu..susahla jugakkan

masalah personal tu pikir je la sendiri...nak share satu dunia pun aku bukannya public figure pun hehe

so selamat tinggal tahun 2009...semoga kenangan2 indah tahun ni boleh la kita simpan dlm ingatan...yg kurang indah tu blehla buat pengajaran


5 comments:

enyheartsdiamond said...

esok baca ucapan eny plak k uncle :)

imanshah said...

Selamat taghun baru bro!!

::AnEp:: said...

semoaga tahun baru nie..
lebih baik dr thn2 yg sebelumnyer..
amin..

ezzati said...

Hepi new year..:)

iEn said...

macam2 sketsa adaa.. :D

Post a Comment