Bila Blog Dah Bersawang......


Bila blog dah bersawang tu mungkin kerana tuannya bz kot...yela tempat keja ngadap pc buat keja..balik rumah pun ngadap pc gak buat keja..tido je tak ngadap pc

Bila blog dah bersawang tu mungkin kerana tuannya outstation kot...yela dah outstation surela susah sikit nak online kan..lainla knizam..kat mana2 penjuru dunia pun dia boleh buat posting hehe

Bila blog dah bersawang tu mungkin kerana tuannya bercuti kot... yelah skolah cuti org keja pun cuti takkan blogger takleh bercuti kan hehe

Bila blog dah bersawang tu mungkin kerana tuannya dah kering idea nak buat entry...yela air sungai pun boleh kering inikan pulak idea huhu

Bila blog dah bersawang tu mungkin kerana internet connectionnya ada problem kot...yela skrg kan org sibuk suruh potong sana potong sini..potong pun problem gak huhuhu

tapi bila blog aku yg bersawang selalunya sbb aku mallesss dan semua yg di atas kot huhuhu...kekadang terasa nak delete blog ni pun ada hihi..

agaknya sbb tu it is called website kot ek.....?

7 comments:

enyheartsdiamond said...

website..mungkin :)hahahhaa

zool said...

biasala tu. ada kekangan yang tak dpt dielakkan

imanshah said...

huhu samalah bro, kering idea ni

Zura said...

bile kemalasan dan kebosanan melanda dlm diri...mmg terasa nk delete je terus...tp itu bersifat sementara...hehehe...

Bb Hussain said...

besarnya sawang.. :)

ezzati said...

sib xde sawang betul2 kan..hehe

IxoR@ said...

bersawang tu...biasa...utamakan mana yg perlu.

jgn la delete this blog, dah lama ixora follow u tau!

happy new year!

Post a Comment