Hati2 Ber Facebook..huhu


haha lawak tul bila org kantoi camni. dlm zaman2 it nih, peribahasa dulu2 still applicable
cakap siang pandang2, cakap malam dengar2
emm tak pelikla bila aku dgr benda camni pun dah berlaku kat msia dimana disebabkan diorang punya statement kat facebook ada yg kena buang keja.

tapi aku tgk facebook ni semakin powerful lah. sampaikan kalau korang baca paper hari ni pun ada cite pasal sapa paling popular kat malaysia dlm facebook. tu belum masuk lagi pasal grup2 yg benci org ni, benci org tu. 


biasala kan benda camni sure ada pros and cons. harap2nya org tak salah guna la kan.

10 comments:

aRien de GreaT said...

hehehe..tu la psal...bahaya tul..

ergh..xsggup berenti fb...hahahah

Bb Hussain said...

haha..macam2 hal la ni..byk je kes dah dgn fb..apa2 pun kena la berhati2 kan

✿ Cik Cimi said...

macam3 btol.

queenlyana said...

Betul tu. Ada jugak terpaksa wat 2-3 akaun FB semata-mata nak berhati-hati dengan status updates. Huhuhu Twitter lagi best kot. Tak dak sapa kacau. Choosen person only. Huhuhu

papabear said...

adeh... kantoi... :D

Zamz said...

arien..guna fb takpe cuma kena hati2 je sikit hehe

Zamz said...

bb betul3

Zamz said...

hi cik cimi dunia kita ni mmg macam2

Zamz said...

lyana ada ke camtu..dasat tu..

Zamz said...

papabear..sure nyesal tak sudah hehe

Post a Comment