Family Gathering Memang Best




bestnya cuti panjang. sampai hari ni pun still terasa mcm hari ahad lagi. walaupun kali ni cuti panjang, aku stay je kat kl. tak sanggup nak hadap traffic jam yg berjam2 kat highway. phewwhh.

yg bestnya family dari penang pulak dtg ke kl. terasa nak upah diorang dtg sini tiap2 chinese new year sbb dari penang ke kl takdela byk sgt keta sbb melawan arus hehe. tapi walaupun diorang yg dtg kl, aku kenala jugak gerak pegi rumah sedara2 yg lain. yela dah ramai kat sini kan, takkan nk stay rumah sendiri je. penatla jugak walaupun tak sepenat mengadap jam kat highway.

apa2 pun its always nice to have family gathering. berkumpul ramai2 setelah lama tak jumpa mmg mcm2 cerita yg keluar, yg sensasi dan yg tak sensasi, yg kelakar, mcm2 ada. yg bestnya bila cite zaman dulu2, rasa mcm baru je lepas walaupun dah 20, 30 tahun lepas.

semua stress rasa hilang mcm air mengalir je.

4 comments:

imanshah said...

Wah best2..dalam kesibukan, family tetap dihati

IxoR@ said...

family tempat rujukan....

hehehehehe....

;)

zamz said...

imanshah betul3..family always come first

zamz said...

ixora...betul3 gak hehe
free consultation

Post a Comment