Salam Aidilfitri: Semoga Selamat Sampai ke Destinasi Masing2


salam. dah nak raya ni kan. sure dah ramai yg nak bertolak balik ke kampung especially esok lusa. harap2nya trafik tk teruk sangat. kalau tgk berita skrg ni tiap2 hari kematian double digit je. scary betul.

so berhati2 di jalanraya. semoga sampai ke destinasi dgn selamatnya.

tak lupa jugak selamat hari raya aidilfitri dan maaf zahir batin.

8 comments:

Bb Hussain said...

adoii..silap la click nak dengar lagu ni..dah tak sabar nak balik ..tapi cuti hari raya je..kena la tunggu announcement malam ni..
apa2 pun selamat hari raya zamz.. maaf zahir batin..maaf kalau ada tersilap kata yer ;)

imanshah said...

salam zam, selamat menyambut hari lebaran, minal aidin walfaizin

Myza Pesona said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin untuk Zamz dan keluarga. Tahun ni beraya di mana?
Selamat Pulang Ke Kampung dan Hati-Hati Di Jalanraya!

zamz said...

salam bb slamat hari raya maaf zahir batin

raya khamis kot ek

zamz said...

salam imanshah slamat hari raya maaf zahir batin

zamz said...

salam myza
tahun ni raya sini dulu pastu baru balik kg..

slamat hari raya maaf zahir batin

are-bue said...

salam ari raye, jom balik kampung

zamz said...

salam arebue selamat hari raya..esok baru balik kg jauh ..arini kg dekat je

Post a Comment