7 Tahun Berlalu...

Kejap betul 7 tahun berlalu.

Ingat lagi masa tu Dr kepada wife aku cakap nanti u all datang awal tau. don't wait nanti u stuck in traffic jam. sebab masa tu ada sidang kemuncak OIC kat KL. Banyak la jalan yang tutup esp pagi dengan petang.

So kitorang dengan innocent nya pun pegila hospital ahad malam. mmg jalan clear. sebelum sampai hospital tu sempat lagi kitorang singgah kat mahbub bangsar yela lepas ni kena pantang kan.

sampai kat hospital dalam pukul 9 malam. dah clear registration, GL etc. diorang letakkan kitorang terus kat labour room. so lepak la kitorang kat situ. labour room bukannya ada apa2 pun. kalau kat ward ada gak tv. masa tu wife aku takdela rasa sakit pun. so kitorang agak sure lambat lagila. pastu rupanya nurse cakap dr nak induce. tapi dia cakap lambat lagi la kalau nak keluar pun. paling cepat pun 5,6 jam.

tapi bila dr datang dia cakap baby dah ready nak keluar. cepat betulla masa berlalu masa tu bagi aku la..wife aku mungkin rasa lama kot sbb sakit. ada sorang nurse dah very senior asyik la cakap kat wife aku no pain no baby. stress plak rasa.

then kebetulan masa dr tu dtg ada sorang vvip la dgn dia. dia mintak permission boleh tak dia nak masuk labour room sekali sbb all these while dia asik beranak je tapi tak penah plak tgk keadaan org lain deliver. aku pun rasa no harm ok je la kan.

tapi dr wife aku tu mmg very efficient. tepat pukul 12.18 am 13 Oct 2003 lahir lah seorang baby girl yg bernama madihah.

kejap je masa berlalu dah darjah 1 pun this year.

Happy Birthday Madihah!!!


patutnya entry ni keluar semalam tapi sebab aku tak sihat lagi so postpone ke pagi ni.  aritu baru je baik demam ni demam lagi. huhuhu

4 comments:

imanshah said...

alhamdulillah, membesar dia sebagai puteri solehah

Bb Hussain said...

Happy Birthday Madihah.. semoga menjadi anak yang soleh..
Tak sihat lagi ker? minum air banyak..take care n get well soon yea ;)

Zamz said...

imanshah: amin

Zamz said...

bb tula belum sihat lagi ni pun dapat mc

Post a Comment