Celcom Online Customer Service...

"Here's a service from Celcom that enables you to check your account status, perform online payments, make billing enquiries and manage your overall account without having to leave your seat"

penah tak korang guna celcom online customer service nih? kalau korang rasa nak jimat  beberapa ringgit boleh la guna sebab kalau celcom antar bill ke rumah mmg dia charge extra. so aku pun bertukar la kepada online since serba serbi nak online sekarang ni kan..lagi2 plak kita nak go green la katakan. 

cuma masalahnya skrg ni sejak aku guna celcom online ni aku boleh tgk jumlah aku kena bayar je. click button lain terus je dia logoff automatik. 

tak penah pulak org lain buat portal online mcm ni... logon utk tgk jumlah kena bayar je..kalau click any button lain terus logoff. 

abis tu camana la aku nak tgk statement online...dah la bayar utk itemised billing tapi hampes sume takleh tgk. mula2 ingatkan server celcom down tapi kalau dah berminggu camni down menda nya..huhu

utk celcom..silalah beri perhatian so that aku boleh claim bill handphone aku huhuhu..

6 comments:

Bb Hussain said...

oo Bb selalu kena juga..tapi pastu 5-6 kali try baru boleh..mmg hangin je la..kena klik sana dan sini try sumer baru boleh..agak hampeh la kan..
sekarang ni tgh sakit hati dgn celcom charge yg kita tak guna..bila wat complain mcm2 hal la dia kata..gerammmm...

meo188 said...

yeah! celcom !

zamz said...

bb kena try byk kali ek..rasanya dah try berkali2 dah tapi tak berhasil jugak..kena try lagi la camni huhuhu

zamz said...

meo pengguna celcom gak ek

ezany said...

aku guna prepaid celcom jer.. hehe.. inisiatif dah bagus buat camni.. tp kena buat btul2 la..

Zamz said...

ezany..aku ada gak guna prepaid celcom tapi rasanya nak kena cari postpaid gak..cepat je abis prepaid tuh huhu

Post a Comment