Rezeki Datang Bergolek?

mcm pesta plak kan. tapi kalau aku sure rasa tak best sebab dah la org tu kena musibah kita pulak tolong tambah musibah dia. ni sume pasal accident smalam, satu pasal accident bawak duit syiling rm75 ribu, satu lagi accident melibatkan lori bawak yogurt. rambang mata agaknya org yg ada kat situ masa tu kan hehe

5 comments:

Zura said...

rezeki mmglah rezeki tp sian org yg d timpa musibah...

D Awana Design said...
This comment has been removed by the author.
D Awana Design said...

betul betul betul.. dah sah2 kita tau siapa empunya nya.. mana leh nak ambil2 suka2.. tak berkat nanti.. takut masuk perut kang jd lak kes cirit birit ..sorry bro zam.. salah bawak masuk profile la.. ( aku-ida )

IxoR@ said...

Tadi kat radio... ustaz kata... haram mengambil dan menggunakan barang2 tu....

adehhh... ambil kesempatan kan dorang ne.. tak baik tau!

;D

Zamz said...

mmg haram..sib baik takde di tempat kejadian hehe

Post a Comment