Brilliant Weblog


Brilliant Weblog is a prize given to sites and blogs that are smart and brilliant both in their content and their design. The purpose of the prize is to promote as many blogs as possible in the blogsphere.

salam...firstly thanks to nora and kamezaim yg telah memberikan award nih....really appreciate it

cumanya aku rasa ramai lagi bloggers yg lebih layak, lebih hebat utk dpt award mcm ni compared to zamzontheblog yg baru je sebulan jagung


maybe lepas ni bloggers can have a committee ke apa ke benda lah utk give a proper award ...maybe through vote ke whatever cara jugaklah in future..maybe thru vote kat negaraku

however, camana pun thanks again and to continue with the condition to select my favorite bloggers la aku rasa ek.....the bloggers are as follows:

1)sembang komputer ~ for the tips

2)knizam artwerk ~ blog ni aku rasa antara yg paling active mengupdatekan diri dia...org keja pun dia sempat update gak hahaha..cool lah

3) noktah hitam ~ aku selalu masuk walaupun takde comment

4) iEn ~ sini pun tempat aku refer for the tips

1) Put the logo on your blog.
2) Add a link to the person who awarded you.
3) Nominate other blogs.
4) Add links to those blogs on yours.
5) Leave a message for your nominees on their blogs.

9 comments:

iEn said...

uikss.. thx.. nanti ien update di blog..

Akak Pok Pek said...

congratS!!

zamz said...

ok ien..

lepas ni app plak dpt award hehe

As said...

tahniah zamz...dah pemes arrr awak...hehehe...

ZAMZ said...

haha as thanks mana ada pemes...takde org bagi bisket pemes emes pun..

lupa lak app thanks gak

MK said...

tq, nanti saya letak di blog ^^

ZAMZ said...

emm mk ko punya blog mmg best..

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片

揚州炒飯Penny said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Post a Comment