Cuti2 Malaysia ~ East Coast

ni sambungan kepada posting aku yang lepas

dah lepas sampai teluk cempedak terus aku check in kat hyatt regency nih, tapi bilik yg mengadap laut mmg dah habis walaupun lagi mahal. so finally aku cakap ok je la with the room tu pun nasib baik corporate rate beb..kalau tak 350++ tuu..boleh demam aku bila balik nanti.

dah masuk bilik sume okla except takde curtain..cuma cover dgn sliding door kayu kalau nak tutup lecehla sikit sbb gelap la..kalau bukak org naik turun tangga lehla nampak aksi kitorang kat dlm bilik..huhu

pastu tanpa membuang masa kitorang pun siap2 gi pool..ok gak la ada 3 swimming pool 2 utk org besar 1 utk budak2. cumanya pool budak2 tu dgn bapak budak pun masuk berendam sekali mat saleh lak tu penuh la pool tu dgn diorang..so aku decide mandi kat pool besar la cuma ada tempat yg cetek sikit kat tepi bar tuh..okla kiranya..

dah puas mandi (anak aku tak puas sebenarnya hahaa) kitorang pun pegi beach plak mcm best je beach dia sbb bersih je and mcm luas laa...budak2 sibuk lak main pasir bukannya nak mandi laut..air nya cetek je cuma ombak kuat la mmg tak sesuai utk budak2 pun ....

mlm sume dah cam kuyu je tapi kitorang keluar gakla cari makan..last2 gi kat satay zul tuh...kira okla walaupun aku still prefer satay samuri hehe

haha panjang la pullokk

4 comments:

@LiYaNNuaR said...

Hyatt Kuantan? waaaaa... tingat pulak masa zaman jadi student poli dolu2.. kalau nak g TC... sure kena lalu situ... ye kan? hehehe... dah lawa dah skrg... lama tak g situ la.. huhuhu...

Myza Pesona said...

Ala, kalau nak makan satay Haji samuri datang je la kat Kajang! Nanti Myza tunggu hehehe

zamz said...

aliya dulu tak lawa ke hehe..tapi bestla tepi lautkan..pantai pun bersih je

zamz said...

haha myza lupa la..nanti nak mkn satay gi rumah myza je lah ..nanti raya jgn lupa buat open house ek

Post a Comment