Karnival Memancing Merdeka 2008 Pulau Pinang

dah 2 hari aku tak update blog aku, yg ada pun aku dah scheduled kan earlier

reason nya aku balik penang...so kepada sesapa yg post kat shoutbox tu sorry bebanyak..mmg aku takde..lainla cam knizam artwerk..satu dunia dia boleh access blog dia hehe..


kat penang tu..sempat la aku gi queensbay mall..tapi aku bukan nak cite pasal queensbay mall..

tapi pasal karnival memancing merdeka yg diadakan depan queensbay mall mengadap pulau jerejak tu..utk org penang mesti dpt byg kan la kat mana kan..selalunya aku baca dalam majalah joran je takpun dlm newspaper pasal pertandingan memancing ni kan.....omak aii punya la ramai org..


malles cakap bykla...korang tgkla sendiri hehe


ramai tu kaki2 joran..ok gak tu hadiah dia 7000 ringgit tu..sbb tu ramai kot

siap berkhemah tu diorang ni..
ni la antara ikan2 yg ditangkap..dah timbang lepas tu gantung..takat ikan bilis takdela diorang nak gantung ..hahaha

2 comments:

Akak Pok Pek said...

wah.. besar2 nya ikan, makan sebulan tak abis tu.

ZAMZ said...

nampak je besar..tapi tak besar sgt rasanya hehe

Post a Comment