Kad Raya from Bloggers

salam ..thanks kepada yg sudi bagi kad raya online...sapa2 nak kad raya offline pun boleh hehe..dan kepada sesapa yg aku terlupa ..mintak maaf byk2...

so kat bawah ni kad raya dari

kamezaim

Mr Kreuger @ Azman

Azza @ Sedetik hati
cekgu bh

tirana

nurulfalah
ada lagi satu duit raya dari yanmie tapi tak reti nak copy lah ..buter it betul hehe

7 comments:

eTomyam said...

makin canggih teknologi sekarang ye, tokey2 kad raya conventional kena cari alternatif bisnes la pas ni

myadlan said...

adoi.. kalo la aku email semalam kad raya pasti da muncul dlm blog en zamz.. hehe

suara said...

Salam...

saya tak de kad raya... tapi saya hantar kan pantun raya sebagai pengganti. boleh, kan?

Salam Ramadhan penuh keberkatan
Salam Syawal yg bakal menjelang
Andai salah kemaafan dipohonkan
Moga rahmat Allah terus berkekalan.

Selamat beraya zamz...

zamz said...

betul tu etomyam..lama2 abis kad raya kat luar tak laku dah..

zamz said...

myadlan sempat lagi nak bagi nanti aku masukkan hehe

zamz said...

salam suara..

time kasih..selamat hari raya maaf zahir batin

Superb GURU BaniHassim said...

banyknye kad dier...
selamat hari raye!

Post a Comment