Lebihan Kredit Income Tax..

smlm keluar duit arini dpt duit plak..tak sangka plak this year ada lebihan kredit dari lhdn..alhamdulillah la..cover duit battery aku smlm hehe..korang ada dpt cheque dari lhdn gak ke...

9 comments:

Tukar Tiub said...

kah kah kah ...selamat raya .... banyak dapat duit....kah kah kah ...isham2504

Tirana said...

Yahoooooo..zamz dapat duit..boleh la buat open house ye..hehehe

@k@kPOKPEK said...

betul kata tirana tu, open house...!!!

zamz said...

isham selamat hari raya..
takde la byk pun bleh laa dari tak dapat hehe

zamz said...

tirana, app open house ek....open blog ok tak hahha

~ms tepung~ said...

bloghopping ke sini...
oho..kita pun dh dpt refund lhdn tu last few months and even dh guna bayar kat dentist cabut wisdom teeth...

sometimes the refund might takes few years..most prob depend pada officer yg jaga akaun kita..

zamz said...

last year pun dpt jugak about this time gak lah..rasanya yg dpt ni lebihan kredit utk last year bukannya yg accumulate tuu

kira rajin gak la officer tu ek hehe

Mr. Azman @ Kreuger said...

erm.. kasik aku ar...
bleh gak buat topup duit raya
yang dah aku habiskan utk anak-anak
buah aku... muehehe~
Nak aku kasik no account ok??? ekeke
*gurau...lari~

Kreuger®

zamz said...

mr azman cuba la letak no account kat sini..worst case pun takde apa2..hehe

Post a Comment