Lamanya tak Update..dah Bersawang la

Emm hari ni masuk hari kedua aku tak update blog nih..rasa pelik pun ada, rasa boring pun ada… sbb bila aku masuk asikla tgk posting yg sama

the reason aku tak update byk gaks...antaranya notebook aku ni tak stabil..asik masuk kuar icu..takde ke org nak buat competition hadiah notebook cfm aku masuk hahaha...cthnya knizam at work ke..bleh hang tukar notebook baru hehe

byk keja beb..yg ni takleh buat apa lah..lainla tak keja kan..

Sebenarnya the reason aku blogging ni saja je suka2

and hoping that aku boleh release stress tapi skrg ni bila aku stress makin kurang posting…

sepatutnya lagi stress lagi byk posting….ni terbalik la pulok…so masalah stress aku tu takkan selesai lah nampaknya..

tapi takpelah tak bestla tak stress kan hehe..barula tak hambar hidup ni…mcm2 kaler..phewhh..

apa2 pun thanks la pada yg sudi masuk sini…

and thanks to ien gak for the award..hehe

ntahlah aku pun tak tau apa nak merepek lagi dah haha..bukan senang aku nak merepek camni kan...

selalunya aku lagi suka letak article ataupun info2..bagi org lain mungkin rasa benda tu diorg boleh baca sendiri tapi bagi aku dari aku merepek meraban cam kat atas tu..

baik aku share something and at the same time boleh express aku punya own view or opinion...maybe org lain ada opinion diorang masing2...suka hati koranglah..hehe

12 comments:

iEn said...

lor.. sampai atik xtaw maksud award ien bagi :( adeh.. sedih2..

su said...

byk gak info dr blog zamz ni...bwk2 lah update yer! hehe!

zamz said...

ien jgnla sedih..sebenarnya tak paham sbb ien cakap best viewed blog..tapi ien punya komen cakap blog ni sederhana je viewnya heheh

zamz said...

tq su..

iEn said...

maksud ien berkenaan award tu sebagai tanda penghargaan dengan memberi komen tentang blog zamz nie. copy sekali ayat komen ien dan awardnya sekali di sini.. so dak2 lain boleh beri komen juga di sini.. xpelaah.. mungkin zamz xmahir lagi. abaikan jaak k

zamz said...

ala ien jgn la kecik hati hehe

ezo said...

wuhuu

syoknye dpt award

yalah ~ bukan senang nak tengok bro merepek kerepek

erm ~ sedapnya kerepek

(:

Myza said...

Wah! Zamz dapat award la! Tahniah2 dr Myza. Pengikut pun dah ramai!

cikya said...

ala en zam, kalau stress tulis jer la apa en zam stress...kot2 boleh membantu, ramai kaunselor jugak kat sini

Adry said...

hehhee.. aku pun kengkadang susah nak update.. tapi kena cari jalan nak update gak... huhu

kalau stress luah jak semua kat sini.. nanti kitaorang bagi kata kata semangat.. hehehe

iEn said...

"ien jgnla sedih..sebenarnya tak paham sbb ien cakap best viewed blog..tapi ien punya komen cakap blog ni sederhana je viewnya heheh"


Adeh.. maksud ien kat sini, blog zamz boleh pegi jauh lagi lerr.. takpalah.. kalau xnak terima pon xpe.. anggap jaa blog zamz tak tercalon.. sorry for disturbing.. Take Care..

myadlan said...

saya pun perasan jugak lately baru 4 post walaupun da lama tak bukak.. hehe

Post a Comment