OldTown White Coffee

korang penah tak masuk website old town white coffee...lawa siot website dia..aku pun first time masuk website old town nih..


reason aku masuk sbb nak check kesahihan email yg aku dapat pasal org cakap makanan kat old town ada yg tak halal...sure korang pun ramai yg dapat kan..


nampaknya ada 1 je sijil halal utk white coffee..yg lain mmg takde pun...maybe its time for the management utk pastikan makanan diorang benar2 halal dan dpt kan sijil halal for all the food kalau diorang taknak ilang customer kan...

7 comments:

IxoRa said...

Sy selalu lepak kt Old Town....dan mmg tau ada sesetengah menu yg disangsikan kehalalannya specially cam maggie sup....dpt tau pun staff Old town yg bagitau! Diaorg ckp better jgn mkn mee cam maggiee.......

Klu setakat mkn roti bakar, nasi lemak ok kot....ntah la.

NO komen.

Chekgu BaniHassim said...

kalau dah ade ubsur tak halal, even bukan semua, better jauhkan je laa..

pi mamak pun ok what?? hehe

Nadine Zuharra said...

emm,mmg cantik blog ni..i luv those colours..
tp tak pnah p pon cafe ni..sbb kite lagi suke kedai mamak..huhu.. :p

zamz said...

yeke ixora sib baik tak penah mkn mee..selalu mkn roti tak pun nasik je..

cendawanintim said...

dapat email gak paal OTWC nih...seb baik kat teganu takder....cuma minum kopi yang 3 in 1 tu jer...yang instant..

kalu dah ragu kesahihannyer, baik tak yah makan kat situ..mende jadi darah daging..bahyer..

MushroomCute said...

Pernah ler bbrp kali lepak situ, ada menu dia yg best..Sekali dpt email tu..alamak..Dah jd darah daging laaaa..

zamz said...

white coffee tu ada sijil halal dari jaip..
yg lain2 yg takde..

mushroomcute mkn apa..

Post a Comment