Salam Dari Dekat Tapi Macam Jauh..huhu

Salam sume

nampaknya beberapa hari ni takleh nak updatelah the blog, nak visit blog2 lain pun tak boleh.

sebabnya modem dah hangit..bukannya sebab kena panggilan hangit cam kat hotfm tu
tapi masa isnin petang baru ni modem kena sambar petir..punya la kuat..macam kena bom


sampai skrg pun line tak ok lagi walaupun dah ada modem baru

hopefully weekend ni ok la kot sebab smalam dah lodge complaint kat streamyx
cuma tak sure pulak dia boleh solve ke tak..kalau tak boleh kenala tunggu technician streamyx dtg..2 hari bekerja tu..isnin la jawabnya

so terpaksa la aku menjalani hidup tanpa internet utk beberapa hari ni...sib baik aku ada hobi baru..hihihi

4 comments:

as said...

wahh...ada hobi baru...hobi apa tu?...

Zamz said...

ada laa..tunggguuu hehe

nurul falah said...

ish2 zamz berahsia..hehe

Zamz said...

nurul falah..saja je tunggguuu hehe

Post a Comment