Button Wins F1 Season-Opening in Australia



tak sempat tgk F1 tadi..nampaknya kat australia tadi team Brawn Mercedes yg menang

team baru la ni..siap menang 1-2 tuu button and barrichello

hamilton plak walaupun starting petak 18, leh dpt no. 3 not bad kan

alonso no 5, kimi plak no 16 tu...apa2 pun still early lah

hopefully competition this year will be more interesting

lepas ni race kat msia pulak 03-05 April 2009..

ada sapa2 nak bagi tiket free tak hehehe

Foto: AFP and F1

9 comments:

Adry said...

huhu... saya tak layan sangat F1 nie.. huhu


Adry @ http://www.adrysabry.com

meo188 said...

oh, dah lama xlayan f1

Myza Pesona said...

Tak ada tiket free, beli sendiri je... yang kat padang tu!RM100 je. Budak2 free. Tiket parking RM50 utk 3 hari.Harap2 yang kat sepang nnt lebih baik drp yg Australia ni! Button tu dah lama, dr umur 19thn lagi, tapi baru sekarang dpt naik podium!

Zamz said...

adry..tak minat ek..tgk2 je ok gak

Zamz said...

meo188..skrg ni dah slow sikit kot f1

dulu2 hangat gak..ni lagi seminggu nak race pun cam takde apa2 sgt

Zamz said...

myza kat padang tu panas la tak sanggup rasanya hehe

duduk kat grandstand pun rasa bahang...

samdaddycool said...

hantar iklan banyak2 kat mysimplyfieds.com .. mana tahu dapat tiket paa raa yaa (free)

Zamz said...

hehe samdaddycool

tak tau plak nak letak iklan apa..iklankan blog ni boleh ke hehe

samdaddycool said...

boleh kot???

Post a Comment