Kisah Seramm Gile...


adeh cikgu pun ada tambah komen..Hantu itu gembira jugakah? ekekeke

19 comments:

Tirana said...

hehehehe...memang seram sungguh...

IxoR@ said...

eeeiii seram la, sebab hantu dah pandai gi sekolah dan jadi cikgu!

yang baca ni, hantu gak ke?

~ sengal aku ni.... ~

Cybernetics Mind said...

hahahahah...
komen cikgu tu yg paling tk bley blaaa..
aku boleh imagine caner muka cikgu tu masa tgh marking paper tu...hehehe

Aspalela said...

wakakakaka.....

Aku baca petikan cerita tu...

byk betol ayat "saya bukak pintu, saya tutup pintu, saya takut...." yg plg kelakar "hantu itu pon takut"...keh3

tp mmg betol la cikgu tu tulis "hantu tu gembira jugak kah??" sbb ayat last tu mcm tergantung aje!

Myza Pesona said...

Itu baru karangan Bahasa Melayu. Belum karangan Bahasa Inggeris! Macam-macam ada! 'Let's go road-road with me'! "I want to story you a story", I go walk-walk with my friends at the sea! Just nak bagi contoh la! Tapi lagi jenuh nak membetulkan karangan BI yang macam tu!

RobinHood said...

Wah...Karanggan Sapa Neh??
;p

♥ shiMawar ♥ said...

alamak..takutnye nk jd cekgu camni..hehe.. ;)
tp sbnrnye sonok gak bc benda2 camni..klaka.. :p
tp dlm msa yg same, kecewa le sbb pelajar tu gagal mnjawab soalan..

p/s : erm..lawa gak tulisan budak tu.. :)

zamz said...

tirana seram betul kan hehe

Zamz said...

haha ixora apsal tu..hantu ke huhu

Zamz said...

cm tu la mencabar jadi cikgu ni kan..sure tak tau nak gelak ke nak nangis masa tu haha

Zamz said...

aspalela antu pun takut gak tgk org zaman skrg ni huhu

Zamz said...

myza ..bolehla share experience kan..

Zamz said...

robinhood bukan aku punya huhu

Zamz said...

shimawar baru la mencabar hehe

Bapak said...

wah, karangan student ckLah popular lah...heheh

Siti R said...

ok pe...pandai bdk ni menerapkan unsur2 suspense dlm citer dia...

::AnEp:: said...

klakar siot..cm krngan aku wktu skolah rendh..haha

aRien de GreaT said...

hehehe.kitr trlmbat bc tpi kelakar giler..haaha..dh hntu tu lak yg tkut..heheee

ayinn said...

wakakakakaaakkaa

tulun2,..seram gilerrrr,..
ahaha,.. hantu tuh lak yg takut,..
yg xleh blah,.. cikgu tulis,.. "jumpa cikgu!!!"

seram sgt citernya smpai cikgu nk tau sp yg tulis,..ahaha

Post a Comment