Keputusan Perlawanan Piala Thomas: Malaysia Tewas Kepada Jepun 2-3 huhuhu

Rasa cam nak sakit jantung tengok game tadi..tak penah2 msia kalah dgn jepun, kat tempat sendiri pulakla nak kalah. 

aku sempat tgk game2 yg msia kalah je bila sampai rumah. paling tak puas hati tgk second double main. aku rasa sampai kat hafiz hashim mmg pressure dah on msian team. nasib baik dah qualify ke quarter final kan. kalau tak malu je kat tempat sendiri. hopefully msian team akan bangun dari tido lepas ni dan pikir2kan camana nak mengulangi kejayaan tahun 92. 

masa tahun msia champion tu aku kat asrama, siap panjat dinding tu nak tgk msia lawan final sbb tv cinonet je, pastu yg tgk pulak tak reti2 nak duduk. tapi semangat punya pasal bergayut kat dinding pun tak kisah hehehe

8 comments:

Bb Hussain said...

waa..memang la sakit hati tgk game semalam..masa wong choon han pun cam teruk..lg2 la second double..adoi ai..teruk tul la..sakit je ati..huhu..

eh..masa msia champion dulu thn bila ek..rasa pernah gak dulu..curi2 tgk tv kat kantin time prep..hehehe..

KNizam said...

what hapeng?

Aby Umy said...

salam kenal sobat dari http://aby-umy.blogspot.com/

kalau ada waktu singgah lah ke blog saya.. :)

zewt said...

nasib baik hafiz yang lembab semalam kembali menyelamatkan pasukan malaysia. second double kena main macam hari ini, fairuz... emosi lah, main hoon lagi best... tapi, agak gemuk nampaknya.

Zamz said...

zewt gemuk pun takpe kalau main cemerlang kan..nampak hafiz jadi penyelamat la malam ni

Zamz said...

knizam tgk la tv online..tv9 dpt tak hehe

Zamz said...

bb masa tu tahun 92..game dari petang sampai malam..kitorang takde prep masa tu biasala ada game2 camni prep optional hehe

Zamz said...

salam aby umy

Post a Comment