World Cup 2010 Schedule Kick-Off 11 June 2010 - Tak Tido La Lepas Ni

yay finally sampai jugak masanya..world cup akan berlangsung dari 11 june sampai 11 july.
surenya ramai yg tak tido malam lepas ni. tapi world cup kat south africa ni mcm ok sikit since byk jugak game start pukul 9-10 malam. cuma ada jugak game pukul 2.30 pagi. 

surenya semua org ada favorite team masing2. aku rasa mcm spain will be the favorite la untuk menang this year. apa2 pun bola tu bulat. hopefully, byk la gol dlm game2 kali ni dan ramai star2 player yg perform. slamat melayan world cup...

8 comments:

Bb Hussain said...

nampaknya nanti kat ofis asik2 citer teantang bola je la..makan bola..tido bola..hehe

Zamz said...

betul3..almaklumla 4 tahun sekali..hehe

Zura said...

aaaaaaa...demam bola dh smpai...bengkak2lah mata org lelaki pas nie...prestasi keje pun menurun...hehehe

papabear said...

kurang la blog-walkers pas ni... hehehe

Zamz said...

zura masa nilah org pompuan boleh ambik kesempatan menonjolkan diri kat tempat keja haha

Zamz said...

papabear mungkin gak..huhu

meo188 said...

cipan world cup!!!!!!

[S]itie [B]Um [B]Um said...

bola ni xyah ckp la..kt kafe universiti tu...asyik terpekik terlolong..sabau jela!

Post a Comment