Tarif Baru Elektrik Akan Dikaji, Tak Jadi Naik Hari Ni..


nampaknya tak jadi naik tarif buat skrg nih...lega la kot ek..kalau naik pun 4%
tak sure plak akan affect golongan mana..ke semua

tapi salah satu cara yg aku nampak kalau kita tau tarif elektrik ialah dgn beli saham tnb hehe
harap2 bila gomen announce naik tarif sure saham tnb naikkan

cuma takutnya by the time kita tau dah terlambat sikit la kan

10 comments:

iEn said...

jangan laa naik.. dah laa asyik blackout jek ni.. grr grr

Kasawari said...

tadi kat berita keuntungan bersih TNB berjuta2 lemon.. hu hu

aRien de GreaT said...

klu naik..tarif tu utk semua tau zamz...ha..masak la kiter..xleh nk on9 lma2..hehe..huwaaaa :P

Zamz said...

ien blackout tak yah la bayar elektrik kan jimat tuh hehe

Zamz said...

kasawari tu..forex translation gain je yg banyak ..nak ikutkan demand electricity dah berkurang sbb ekonomi merosot kan..pastu harga gas plak nak naik

Zamz said...

arien pm cakap kekal hingga akhir tahun okla tuu

aRien de GreaT said...

hehe..ok la tu (ala2 saida AF6)..boleh la berblogging lebih lma..ahakss..

Zamz said...

emm betul arien blog sampai muntah huhuhu

aRien de GreaT said...

:p

::AnEp:: said...

nak naek ag..umh asyik x de elektrik jer..

Post a Comment