Selamat Menjalani Ibadah Puasa


Salam rakan2 blogger semua,
dah masuk bulan ramadhan pun. kejap sungguh. rasa masa berlari sangat pantas. tak terkejar. sibuk sana sibuk sini tak abis2. 

bila setahun dah rasa macam sebulan, sebulan rasa macam seminggu, seminggu dah macam sehari..dah hujung2 la tu kan..huhu

bila sampai bulan ramadhan ni selalunya ada la masa utk bermuhasabah sendiri. boleh tgk balik for the past one year ntah apa yg aku buat. 

apa2 pun selamat menjalani ibadah puasa untuk semua dan semoga ibadah kita diterima hendaknya. amin.

7 comments:

Bb Hussain said...

Selamat Berpuasa Zamz..Maaf kalau ada salah silap ;)

Zamz said...

sama2 bb

Anip™ said...

slmat berpuase!

zamz said...

selamat berpuasa anip

meo188 said...

slmt jg bro!

armin yosh said...

slmt berpuasa zamz..esok dah heri ke-5 dah..hihi EPL pon dah mula dah

zamz said...

samat berpuasa armin..meo

Post a Comment